lauantai 25. huhtikuuta 2009

Päivitä blogi!!!

Siinä ne oli heipat kerhokamuilta allekirjottaneelle tänään kun Puuhalasta lähin kottiin!! Niin että päivääpäivää, päivitellään nyt sitte.

Olimma kerhosa tännään, aiheeksi oli huuvettu huovutus. Minen viittiny (millompa?) niin mää sitte maalasin sinne meitin yhteiseen talloon ovia. Liimis huovutti sinne talon lelukaupan nurkkaan nallen (joka muuten oli ensin koala) paitsi että siellä nurkassa alkaa olla jo aikas paljon tavaraa....
Eikö kuitenki tullu sievä?



Tuulia oli horttonoomina ja väkersi kaikenlaisia kukkia (mulle, kadehtikaa ruojat) ja mää siis maalasin niitä ovia ja pistelin vähän ristipistomattoa. Nanna ja Jaana huovuttelivat, kuvia varmaankin löytyy blogeista.



Swappiteemana oli sitten kukat. En muista mikä oli kenenki mutta tuossapa on kuva niistä!



Mukavaa ja terapeuttista oli taas, kiitos muruset seurasta!!
Until we meet again :D

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Pessimisti ei pety!

Kyllä siinä kuulkaa Eväsrepun seinät pullistelivat ja kauhuissaan kuuntelivat, kun Liimanäppi, Jaana ja allekirjoittanut kokoontuivat pöydän ympärille. Se se vaan on järjenvastaista ja käsittämätöntä, että joku voi haluta aivan oma-alotteisesti tehdä jotain muuta kuin nauttia meidän hemaisevasta seurasta. Järjenvastaiseksi toiminnaksi tässä tapauksessa luettakoon mm. hiihtäminen ja siivous. Ettäs kehtaatte!

Liimis ja Jaana askartelivat kukkia, joista osa oli pessimistisiä ja osa jumalattoman pieniä. Kuvat niistä saatte kurkkia toisaalta, täältä niitä ei kyllä löydy.  Olin ymmärtävinäni, että Liimis teki kukkia kerhotilamme nukkekotia varten. Minä tein samaisessa talossa avattavaa Lelukauppa Lelureppua varten mööpeleitä, kirjoja ynnä muuta mukavaa. 

Lelukauppa ottaa lahjoituksena vastaan Pikku Rouwien nurkista löytyviä kindermunapikkuautoja, nallukoita, hulavanteita, pelilaatikoita yms. yms. Nukenvaunuja voi tuoda myös ja nukkeja niihin.  Kaikelle löytyy varmasti tilaa! 

Todistusaineistona mulla on tässä vaan näitä omia tekeleitä. Tästä rytöläjästä tulee pöytä  

ja tämän verran on jo valmista Lelukauppaa varten.

ENSI LAUANTAINA TAVATAAN, sama paikka mutta vääntäytykäähän paikalle jo KELLO 12!! ;D

Eikö muuten olisi jo korkea aika miettiä kerhotilamme nukkekodille sopivaa nimeä, niin ettei aina tarvitse puhua 'kerhotilassamme olevasta nukkekodista'...

Saataisiinko nimi viittaamaan jotenkin kerhotilat meidän käyttöömme antavaan Auta Lasta ry:hyn? 

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huomio Pikku Rouwat!



Munat on syöty ja mämmiä tulee kohta korvistakin, joten on korkea aika suunnata ajatukset ensi lauantaihin.


Alkuperäinen suunnitelma oli tavata Nannan luona, mutta suunnitelmiin on tullunna muutos. Nyt siis kaikki kynnelle kykenevät normipaikkaan mutta Päiväkoti Eväsrepun puolelle!!