lauantai 9. toukokuuta 2009

Tuskartelua ja höpinää

Päiväkoti Eväsrepun estradilla näyteltiin tänään hassunhauska veijarikomedia "PikkuRouwat tuskartelee". Pääosissa tällä kertaa: Tuulia, Nanna, Liimis, Teija, Epe ja mää. Oskareita ei kuitenkaan jaettu, koska Tuulia karkasi konserttiin itkemään (äitienpäiväsessiot, oma lapsi esiintyy; varma yhdistelmä nessupaketin pakolliseen hankintaan!).



Tuskartelun kohteena olivat siis kengät. Ei meistä taida kenestäkään uutta perttipaalmruuttia tulla...ei edes Liimiksen nahkapussien avulla!! Loten taidot nousivat arvoon arvaamattomaan, Tuulia kun toi vähän kuin malliksi Loten tekemiä kenkiä...Meillä oli vain yhdet kaavat käytettävissämme (kirjasta Miniature Costumier) ja joilla kyllä sai tosi tyylikkäitä "sämpylöitä" aikaan... Nanna ja Teija viisaasti ottivatkin mallia Loten tekemistä saapikkaista.



Yläkuvassa tämän päivän tuotoksia: Tuulian tekemät verhot, kassakone, myyntitiski ja hattulaatikko tulevaan lelukauppa "Lelureppuun", istuskelemassa Venla Väinämö mun tekemät uudet popot jalassa ja uusi leninki yllään, kainalossaan pari hyppyskää lelukauppaan, Nannan mustat karvareunasaapikkaat ja käsilaukku, Teijan ruskeat saapikkaat, Epen yksi musta kenkä, Liimiksen korkkarit ja kultalangalla koristeltu käsilaukku ynnä valkoinen kannu.




Swapin vaihtoivat keskenään Liimis ja Nanna. Liimis sai kauniin lampun ja Nanna sai yhtä ihanat avainkaapin ja kannun.

Pari viikkoa kun tässä taas kärvistellään, niin kohtaamme jälleen :D

2 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Tehän saitte aikaseksi vallan parillisiakin kenkämääriä. Hienoja ovat! Epelle tsemppiä tehdä toinenkin kenkä!!

epe kirjoitti...

Heh, itseasiassa toinenkin kenkä on. Oikeammin se toinen on ENSIMMÄINEN kenkä (niillä ohjeilla tehty), jota ei kehdannut edes kuvattavaksi laittaa, sen verran karsea sämpylä siitä tuli! :D :D
Kiitos tsemityksestä kuitenkin, sitä kyllä tarvii, jos kenkiä vielä joskus rohkenen tuskartelemaan! Kääk...