maanantai 25. toukokuuta 2009

Lelurepun Irmeli

Käviskö tämä Irmeli Lelureppuun myyjättäreksi?
Hän on pikkasen isompi kuin EM-nuket, pää on Tiimarin enkelinpää ja vähän tommonen uneliaan näkönen. Mutta eipä ole ainakaan pelottava.
Pistetään vaikka sinne nurkkaan....


Käypikö? (tuo muu sälä kuvassa on kuvausrekvisiittaa eikä ole suinkaan Lelureppuun tulossa)

lauantai 23. toukokuuta 2009

Massailijat vs.antimassailijat

Taas pääsi eukot kotitöitä pakoon! Eväsrepussa kotkottamassa tällä kertaa Outi, Auliina, Epe, Nanna, Jaana, Vuokko ja mie. He jotka osasivat, massailivat ohjelman mukaan kuka mitäkin. Pellillä köllötteli vauvoja, lampunkuupia, piirakoita ja kukkapurkkeja sulassa sovussa.

Me antimassailuryhmän jäsenet kasasimme nukkekodin lelukaupan Lelurepun kesämallille. Kuten huomata saattaa tavaraa on jo, mutta vielä tänne mahtuu nallukoita, nukkeja, pikkuautoja, legoja, tauluja.... kaikenlaista pikku sälää! (jos jollain on parempi kuva, vaihtakaa toki!)


Tässä sitten swappiosallistujat. Valkonen tarjotin ja törppö ynnä kaulimet on multa ja menivät Jaanalle, sininen Tilda-laatikko sisälsi patalapun ja patakintaan ja meni Jaanalta Nannalle ja minä sain Nannalta viiniä, juustoa, veitsen ja tuon puisen pikariaihion. 



Parin viikon päästä vietämme kevään viimeistä kerhokertaa ja jäämme ilmeisestikin itkusilmin kesätauolle :( Jotta ei mene pelkäksi itkeskelyksi, pidetään samalla kahvilasulkeiset; kyhäämme neljässä tunnissa Lelurepun viereen leipomo-kahvila kakkuineen, pullineen, karkkeineen ja kaikkine muine ihanuuksineen!

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Tulukaa kerhoon!!

Tulevana lauantaina hurjan höpsöt höpöttäjät kerääntyy Eväsreppuun veivaamaan massaa. Aikarauta näyttänee silloin klo 13, ainakaan minä en muusta tiedä.

Ohjelmistossa siis massat tahi vaihtoehtoisesti nukkekodin rakentelu. Varustaudu mieltymyksesi mukaan :D

Swappiteema olisi tälläkertaa keittiö.

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Onnellista äitienpäivää!

Pikku Rouvat toivottaa kaikille Onnellista äitienpäivää!!


lauantai 9. toukokuuta 2009

Tuskartelua ja höpinää

Päiväkoti Eväsrepun estradilla näyteltiin tänään hassunhauska veijarikomedia "PikkuRouwat tuskartelee". Pääosissa tällä kertaa: Tuulia, Nanna, Liimis, Teija, Epe ja mää. Oskareita ei kuitenkaan jaettu, koska Tuulia karkasi konserttiin itkemään (äitienpäiväsessiot, oma lapsi esiintyy; varma yhdistelmä nessupaketin pakolliseen hankintaan!).



Tuskartelun kohteena olivat siis kengät. Ei meistä taida kenestäkään uutta perttipaalmruuttia tulla...ei edes Liimiksen nahkapussien avulla!! Loten taidot nousivat arvoon arvaamattomaan, Tuulia kun toi vähän kuin malliksi Loten tekemiä kenkiä...Meillä oli vain yhdet kaavat käytettävissämme (kirjasta Miniature Costumier) ja joilla kyllä sai tosi tyylikkäitä "sämpylöitä" aikaan... Nanna ja Teija viisaasti ottivatkin mallia Loten tekemistä saapikkaista.



Yläkuvassa tämän päivän tuotoksia: Tuulian tekemät verhot, kassakone, myyntitiski ja hattulaatikko tulevaan lelukauppa "Lelureppuun", istuskelemassa Venla Väinämö mun tekemät uudet popot jalassa ja uusi leninki yllään, kainalossaan pari hyppyskää lelukauppaan, Nannan mustat karvareunasaapikkaat ja käsilaukku, Teijan ruskeat saapikkaat, Epen yksi musta kenkä, Liimiksen korkkarit ja kultalangalla koristeltu käsilaukku ynnä valkoinen kannu.




Swapin vaihtoivat keskenään Liimis ja Nanna. Liimis sai kauniin lampun ja Nanna sai yhtä ihanat avainkaapin ja kannun.

Pari viikkoa kun tässä taas kärvistellään, niin kohtaamme jälleen :D

tiistai 5. toukokuuta 2009

Suutarin lapsilla ei oo kenkiä!!!

Tulevana lauantaina 9.5 kerhoillaan taasen. Luullakseni Eväsreppuun mennään, korjatkaa viisaammat jos olen väärässä!
Aikarauta kohtaamisemme hetkellä on sovittu olevan 12. 00 , joten ajastakaa itsenne saapuvaksi silloin. Myös Nanna: ei päiväunia ja tuntia aiemmin paikalle, kuin normisti!! :D :D

Kerho-ohjelmassa seisoo jotta kenkiä olis tarkoitus tehdä. Surffatkaa netissä ja etsikää mieleisenne ohjeet, mulla on myös ainakin yksi kirja, jossa on simppelit kenkien teko-ohjeet.
Materiaaleina voipi siis olla nauhoja, nahkaa, kangasta...kantsii varmaankin varustautua myös liimalla(pikaversio varmaan toimii parhaiten). Mitä vielä? kengänpohjaan matskua...ja noin.

Kerhoswapteema (onko tollasta sanaa olemassakaan?) on eteinen. Mitä siellä sitten onkaan...tehdään ensin kenkiä ja vaihdetaan ne sitten keskenämme... :D

Näköstellään lauantaina!