lauantai 18. huhtikuuta 2009

Pessimisti ei pety!

Kyllä siinä kuulkaa Eväsrepun seinät pullistelivat ja kauhuissaan kuuntelivat, kun Liimanäppi, Jaana ja allekirjoittanut kokoontuivat pöydän ympärille. Se se vaan on järjenvastaista ja käsittämätöntä, että joku voi haluta aivan oma-alotteisesti tehdä jotain muuta kuin nauttia meidän hemaisevasta seurasta. Järjenvastaiseksi toiminnaksi tässä tapauksessa luettakoon mm. hiihtäminen ja siivous. Ettäs kehtaatte!

Liimis ja Jaana askartelivat kukkia, joista osa oli pessimistisiä ja osa jumalattoman pieniä. Kuvat niistä saatte kurkkia toisaalta, täältä niitä ei kyllä löydy.  Olin ymmärtävinäni, että Liimis teki kukkia kerhotilamme nukkekotia varten. Minä tein samaisessa talossa avattavaa Lelukauppa Lelureppua varten mööpeleitä, kirjoja ynnä muuta mukavaa. 

Lelukauppa ottaa lahjoituksena vastaan Pikku Rouwien nurkista löytyviä kindermunapikkuautoja, nallukoita, hulavanteita, pelilaatikoita yms. yms. Nukenvaunuja voi tuoda myös ja nukkeja niihin.  Kaikelle löytyy varmasti tilaa! 

Todistusaineistona mulla on tässä vaan näitä omia tekeleitä. Tästä rytöläjästä tulee pöytä  

ja tämän verran on jo valmista Lelukauppaa varten.

ENSI LAUANTAINA TAVATAAN, sama paikka mutta vääntäytykäähän paikalle jo KELLO 12!! ;D

Eikö muuten olisi jo korkea aika miettiä kerhotilamme nukkekodille sopivaa nimeä, niin ettei aina tarvitse puhua 'kerhotilassamme olevasta nukkekodista'...

Saataisiinko nimi viittaamaan jotenkin kerhotilat meidän käyttöömme antavaan Auta Lasta ry:hyn? 

10 kommenttia:

Vuokko kirjoitti...

Ja minä syyllistyin sitten niinkin pahaan rikokseen, kuin oman nukkekodin rakentamiseen. Ei jaksanu meikälikka lähtiä apostolin kyydillä, ei sitten millään, vaikka kuntoa oonkin kevään aikana nostatellu ;) Ens lauantai ei näytä yhtään kummemmalta, joku saman katon alla asuva ketale vie taas auton, itkuitkuitku... :(

Auliina kirjoitti...

Osu ja uppos taas!

Taina kirjoitti...

Mulla ei laiskuus iskenyt vaan maha iski kipeeksi. No nyt käyty erikoislääkärillä ja makso 91 euroa rohtoja saatu jospa se siitä alkas paraneen. Seuraavasta kerrasta en tiedä sillä rakkaani :) tulee aamulla töistä :(

epe kirjoitti...

Voi, minäkin täällä puolustan "kunniaani"!
Nimittäin se mun koko viikon kestänyt kamala räkätauti kehitti pe-aamuna KORVATULEHDUKSEN. Kipiähän se oli ja puhkesikin mokoma. Vaan jospa antibiootit hiljalleen auttaisivat (ja tuo inha vuoto korvasta loppuisi). Että tämmöinen tapaus tällä kertaa...

Nanna kirjoitti...

Voivoi täällä meitä reippaita sorsitaan! Minäkin olin reippaasti hiihtämässä!


(todellisuudessa tulin mökiltä kotiin la aamuna jo hyvissä ajoin, että ehdin väkertämään. Ajattelin ottaa pienet nokoset ennen lähtöä. Masa kyseli yhen aikaan, että eikö sinun pitäisi olla jonnekki menossa? Minä siihen vaan että hmmm...nukuin lopulta neljän tunnin päikkärit, että silleen! No huomenna kuitenkin olisi tarkoitus ilmaantua!

epe kirjoitti...

Juu, minäkin ilimaannun huomenna "päivähoitoon", kera humisevan korvani :D

Taina kirjoitti...

Mie en pääse, kun toi maha ei oo kunnossa ja isäntä tulee aamulla töistä. Jospa seuravalla kerralla sitten pääsisin mukaan :)

Auliina kirjoitti...

Mää tuun!! :D

chrisse kirjoitti...

Tää ei taaskaan pääse, meillä vietetään synttäreitä (ei minun). Ikäviä tauteja on ollut viime viikkoina kimpussani. Mainittakoon ikävimpänä ällö mahatauti. Lisäksi kuopuksen toista jalkaa komistaa koko alaraajan mittainen kipsi. Poika onnistui kaatumaan koulun pihalla niin pahasti,että oikeasta jalasta murtuivat sekä sääriluu että pohjeluu. Tämäkin juttu on hivenen sekoittanut systeemejä täällä kotosalla.

Tuulia kirjoitti...

Minä tulen. Tosin en tiiä mitä teen, mutta otan taas kaikenlaista mukaan. Se huovutus(kaan) ei oo oikein mun juttu.