tiistai 2. kesäkuuta 2009

Teretulemas taasen!

Tulevana lauantaina pessimistit viettävät kerhokauden lopettajaisia ja optimistit kesäkauden avajaisia. Aivan kuinka vain!

Ohjelman voipi lukea tuolta sivusta, mutta ajatuksissa oli viime kerralla, että kasattaisiin porukalla nukkekodin alakertaan Lelurepun viereen kahvila-konditoria. Näin vähäisillä kamppeilla ei vielä kesäkauden avajaisia voi oikein kahvilassa viettää, joten toivotaan lisää avustuksia!


Näemme siis lauantaina - normiaika ja paikka! Minä tulen ainakin vaikka sataisi puukkoja!

6 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Tulen myös. On vaan ollu niin kiirusta, etten oo mittään ehtiny tuon kaffilan suhteen. Mutta pitää sitte kyhätä vaikka siellä kerhossa.

Jaana kirjoitti...

Minäkin olen tulossa näillä näkymin. Juuri mitään en taida ehtiä tehdä ennen kerhoa, kun ylipitkät työpäivät haittaavat pahasti harrastuksia ja vievät naisesta "kaiken mehun". Mutta täytyy olla sitten kerhossa reippaampana! :)
Tuon mukanani ainakin sitä punaruudullista kangasta, jos tarvitaan kahvilan tekstiileihin tms. Nähdään! :)

epedeemus kirjoitti...

Niin, mää tosiaankin pääsen käymään vaan, mutten olemaan (hjuumoria;)). Mullon valmistumassa 7kipaletta valkeita "cafe"-tuoleja. Valitettavasti matskut ei riitä useampaan...
Muistaako kukaan edes suurinpiirtein, mitkä kahvilan lattian mitat olis? Mä voisin nimittäin väsätä sinne vaalean beigen laattalattian printeistä ja kontaktimuovista (jos siis muistan, mihin oon muovin jemmannut.hmm...).

Taina kirjoitti...

Minä en valitettvasti taaskaan pääse :(. Tuli häihin kutsu maikkulan kartanoon juuri samalle päivälle, mutta nauttikaa te minun puolesta viimeisestä kerho kerrasta.

Tuulia kirjoitti...

Epe: jos mie suoraan sanon, mitä mie en koskaan tee, niin suatanan isohan se laattia on. Outi saattas muistaa tai Auliina kun se mitto viimees niitä lattialistoja.

epe kirjoitti...

http://www.antell-leipomot.fi/docs/graf/Kahvila_Rotuaari_iso_kuva.jpg
^ Tuossa linkissä voisi olla jotain inspiraation lähdettä meidänkin kaffilan tunnelmaan :)