keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kerhua, kerhua

Tulevana lauvantaina häätys porukan taas roijautua pakkeineen päivineen iloseen kerhotapahtummaan tuonne ilimeisesti Eväsreppuun (vai mikä se ny oli).
Kellojen pitäs näyttää kaike järije mukkaa kakstoista (12.00) ja laitetaan nysse päivämääräki oikeen elikkä 10.10.2009.

Olokaatten reippaat, sillä tällä kerrala veistellään puusta eli palsasta jonkunäkönen riekko taikka lokkijoonatan. Outi, tuo kaikkein ylimmäinen yliveistäjä, on jonkulaisen teheny ja siitä saapi kai sitte ottaa mallia (jos se nyt sitte mukanasa sen tuo).

Malliha on se semmonen josa on narut joista voi nykiä nii, että se lintu "lentää".
Tekemissee vois käyttää vaikka pahvia tai balsaa, sitte maaleja jolla maalata lintu yms. sälää mitä tunteepi tarvihtevansa (sakset, askarteluveitsi, työalusta....)

Swappiaki on tarkotus järkätä. Aiheena ompi suomalaisuus/kirjallisuus ku on sen Kiven päiväki sopivasti.

Näi ikkäästi. Lauvantaina näköstellää :D

7 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Voi rietula ku nyt arvais tullakko vaiko eikö tulla. Nuorimmaisella on yläasteen rehtori keksiny, että on 'kotien koulupäivä' ja arvatkaa kuka on nakitettu kouluun klo 9-14?! Lapsiriepu joutuu jäämään kotiin tekemään sen vanhemman niitä töitä, joita hän kotona tekisi; tietysti yritin Annia nakittaa teidän suloseuraanne, mutta se sanoo, että meillä on niin rankat jutut ettei sen huumorintaju niitä kestä. On jo outo tyypppi!

Tulen siis jos saan armastuksen tökättyä sijastani sinne kouluun :)Muuten saatte kivestellä ilman mua !

Liimis kirjoitti...

Mää tuun, jahka seleviän hengisä vielä yhestä illasta yksinhuoltajana. P. on ollu koko viikon rellestämäsä eteläsuomesa ja mää alan olla aika kypsä, eli terapia on tarpeen.

Nanna kirjoitti...

Ilmeisesti olen tulossa! Lauantaina olisi hirveesti hommia, käsityömessut ja kärppäpeli...mutta toki te olette tärkeysjärjestyksessä kärkipäässä ;)
Onkelma vaan on semmoinen, että jostain syystä nyt on miniasiat vähemmällä mielenkiinnolla :O, tekis mieli vaan ompasta ja neuloa ihanalla pehmeällä sohvalla täkin mutkassa ja kattoa töllötintä. Ota nyt tästäkin selvää...eli tod näk tuun ja kehitän sen mini-innostuksen jostain :)

Vuokko kirjoitti...

Mä vielä mietin, uskaltasko enää nokkaansa pistää teiän seuraan....

Jaana kirjoitti...

Tulossa ollaan, jos vain saan auton käyttööni, miekkonen kun on TAAS reissussa...
Nanna, ehtii sinne messuille vielä sunnuntainakin, niin minä ainakin suunnittelin tekeväni. ;)

chrisse kirjoitti...

Kovasti valitellen tässä ilmoittelen, että en pääse tulemaan huomenna. Lupasin viedä äitini messuille, ja hän haluaa ehdottomasti mennä lauantaina, ettei vaan jää mistään paitsi :)
Iäkäs äitini, joka on kyllä 20 vuotta nuoremman näköinen ja oloinen (lääkäri oli tosissaan luullut, että papereissa on virhe iän suhteen) on menossa piakkoin lonkkaleikkaukseen. Eli täytyy tässä nyt toimia äipän mieliksi.

Nanna kirjoitti...

Höpöhöpö Vuokko! Tietysti tulet!