lauantai 10. huhtikuuta 2010

Poissaolevien kerhopäivä

Väen vähyydestä huolimatta (vaiko juuri siksi?) saimme tehtyä näin tyylikkään makuukammarin kerhomme nukkekotiin.

Rinsessasänky on pikku-tuunauksella Auliinan 'heitän-tuon-ryökäleen-romukoppaan-kun-ei-se-mihinkään-passaa'-sängystä tehty huoneen kauh....kaunistus. Pikkusen rimpsulakanaa, tyynyä, peittoa ja hörsylä katolle ja se on siinä!


Kuikistellaan vähän lähemminkin, kun teitä kuitenkin harmittaa kun ette olleet mukana livenä näkemässä. Elikkäs tässä rouwan ylivalottunut yöpöytä (by Outi). Yöpöydällä tilda-tyylinen yövalo ja paljon troppipulloja. Yöpöydän laatikon sisältö jäänee arvoitukseksi....

Kampauspöytä kaipaa helminauhoja (vink-vink) sun muuta tilpehööriä vielä, mutta passaa tuohon ikkunoiden väliin ihan sujuvasti. Verhot ja varpaan pyyhkimismatot vuoteen vierellä Innon Markonkin mielestä hienosti samaa sävyä (ja kangastakin, jos tarkkoja ollaan).

Ovenpielessä Auliinan tekemä matka-arkku, jolle muistan naureskelleeni joskus, kun sitä kerhossa kasasi hän. Ja mihinkä tuo ovi sitten vie kun on noin kutsuvasti raollaan.....? 

Nyt olis tilaus semmoselle syntisen punaselle nojatuolille ja sille kaveriksi pikkuinen pöytä. Seinät huutaa remprantteja ja muiden kuuluisuuksienkin maalauksia. Mutta muutoin kaunista ja mikä tärkeintä: valmista!! Hyvä me!

Tässä sitten kauniiksi lopuksi se asiaan kuulumaton, jos kiinnostaa. Se oli pitämäni ohjaustuokio; väänsimme rautalangasta tämmöset skorpionit. Liittyi koulujuttuihini (ohjaustuokion pitäminen siis, ei skorpioni).

Kaikki osasivat hienosti ohjauksesta riippumatta ja tyylikkäitä öttisiä tuli, kuten kuvasta nähdä saattaa:


Jopa tuli jaariteltua kovasti. Ens kerralla näköstellään taas! 

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kylläpä ootte taas ylittäneet ittenne! Miten ehditte tehdä nuo kaikki??? Tosi kivalta näyttää makkari, ja niin sävysävyyn ;)
Kyllä harmitti, etten saanu hallitukselta lupaa tulla, vaikka saan jo olla pystyssä niin paljon kun jaksan...autossa ei saa kuulemma vielä matkustaa.
No oon täällä leikannu ja liimannu, käväskää vaikka kattomassa.
Ens kerralla meille!!!

Taina kirjoitti...

Mää vallan unohdin ihan kerhon olin kyllä Tamperelle juuri silloin menossa.