sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Leivon leivon leipäsiä...

Äärimmäiseen minimiin supistunut kerhomme kokoontui jälleen piiiitkän pitkän tauon jälkeen. Paikalle löysivät tiensä Liimis, Nanna, Jaana ja allekirjoittanut. Ohjelmassa oli leipomista ja puutarhahommia.

Minä Jaanan kanssa leivoin taikataikinasta donitsei, leipii, sämpylöitä ja patonkeja. Osa tuli kerhon taloon mutta myös Tildan Tupa sai osansa.
Ruokakomerossa on nyt kuitenkin jo hiivaleipiä ja ruisleipiä. Mitään leipomotuotteista ei ole maalattu vaan kärvennetty uunissa sopivasti! No, donitseissa on tietysti vaaleanpunaista maalia...

Nanna taituroi sinkkiruukkuja ja Liimis kasvatti ja istutti niihin orvokeita ja olisko nuo toiset sitten turvokeita..... Kauniita kuitenkin!

Swapin aiheena oli lelu. Osa on leluja, osa ei. Kaikki kuitenkin hyväksyttiin osallistujiksi ko meillon niin välijät säännöt!

Ja salista löytyi oivallinen paikka yhdelle kukkaistutukselle:

Ensi kerralla, jo viikon päästä, Pikku Rouwat viettävätkin jo kevätkauden päättäjäisiä. Ryystämme kaffia oikein olan takaa ja ahdamme itsemme täyteen kaikkia ihania herrkkuja. Jos aikaa jää, pistämme kerhon talon kesäkuntoon.

Ei kommentteja: