lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, vanhat kujeet!

PikkuRouwat palasivat joulutauolta - paikalla Jaana, Liimis, Nanna ja minä sekä piiiitkän pitkän tauon jälkeen myös Taina.

Kevään ohjelma saatiin sorvattua kutakuinkin kuntoon ja kerhon talon joulu pistetttiin pakettiin ensi joulua odottamaan. Swapattiin tietysti, kun kerrankin kaikilla semmoinen oli: mun vihreä matto meni Nannalle, mää sain Nannalta nuo lasipullot ja ihanan pikkukuksan. Outi sai Jaanalta itämaisen maton, Outin pikkuruinen talo meni Tainalle ja Jaana sai Tainalta voimapahvia tosi IIIISOn määrän.

Yhteisellä päätöksellä päätimme jatkaa syntymäpäiväswappia. Jos joku siitä haluaa pois ja haluaa mukaan, ilmoittautukoon allekirjoittaneelle. Ensimmäisenä synttäreitä viettää taasen Jaana helmikuussa!

Tämän luvattoman huonolaatuisen swap-kuvan myötä siis hurlumhei ensikertaan!

1 kommentti:

Kikka N kirjoitti...

Hei! Mukavaa alkanutta vuotta kerhoonne täältä Torniosta!
En nyt ole ihan varma, kirjoitanko oikeaan suuntaan, mutta olin myymässä Leenan kanssa Naisten Joulumessuilla OUlussa. Siellä meidän kanssamme kävi erittäin runsaasti monenlaista keskustelua nukkisharrastuksesta enemmän tai vähemmän kiinnostuneet ja jo asiaa harrastavat. Asiaa harrastavat, joiden yhteystiedot valitettavasti kadotin :(, jättivät tehtäväkseni selvittää löytäisinkö Puusepän, joka tulisi opettamaan Oulunseudun ja Torniolaisten naisten yhteistapaamiseen Intransia-puutyömenetelmää! No tämä kyseinen henkilö, keneltä kysyin vastasi, että valitettavasti hän ei ennätä. Hänen päivätyönsä on muuta kuin puusepäntyötä. Ovat työpaikalla vähentäneet väkeä ja loput tekevät niskalimassa pitkää päivää. Loppuaika pitää jättää perheelle, pienet lapset. Sori...
Kikka