lauantai 25. elokuuta 2012

Outin kaverisynttäreillä

Kesälomat on lusittu ja se tarkoittaa Rouwien osalta sitä, että homma alkaa taas! Tälle päivää saatiin sähköpostitse kutsut Outin kaverisynttäreille ja nämä oli kyllä yliveto kekkerit! Alkudrinksujen jälkeen mässytettiin mutakaakkua niin että suupielistä valuu vieläkin suklaatia. Nams!

Paketit ennen rapistelua on tässä 
ja rapistelun jälkeen tässä. Nannalta Outi sai lauluvanttuut (vihreä vasempaan ja punainen oikeaan käteen) sekä pelastusliivit ja kumpparit. Jaanan purkista paljastui kaulakoru, pikkuruinen meriaiheinen taulu ja lämmikettä alapäähän, eli sukat. Minä paketoin kaksi solmutyynyä ja pelastusrenkaan.
Siinäpä se neljä tuntia sitten hurahti läyrytessä ja tulevaa suunnitellessa. Kerhokerrat on päätetty ja tuleva näyttely kirjastolla on vain toteuttamista vaille valmis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas täällä herttaista, ja tarkkaa kädenjälkeä!
Etsin teidät oikein asiaa tehden. Työskentelen Muhoksella Nuorten Ystävillä kehitysvammapalveluissa päivätoiminnan ohjaajana. Meillä oli kulttuurikeskus Koivussa ja tähdessä kesällä näyttely. Joku harrastajistanne kävi näyttelyä kurkkaamassa. Teimme sinne tietokoneen purkuosista "satulinnan", eräänlaisen nukkekodin. Tämä ilmeisesti kerhoonne kuuluva - tai ainakin tietävä vierailija - kehotti tarjoamaan linnaa johonkin yhteisnäyttelyy. Löysingin logistanne maininnan, että tulossa on yhteisnäyttely Oulun kaupungin kirjastossa. En löytänyt mistään sähköpostiosoitetta, siksi yhteydenotto tällä tavalla kommentoimalla. Mikäli olisitte uteliaita näkemään meidän nukkekotimme, voisin lähettää kuvia s-postilla. Toivon joka tapauksessa yhteydenottoa, jos tämä onkin väärä taho. En nimittäin itse ollut paikalla, kun asiasta oli puhetta. Toivottavasti kuulemisiin!
Ystävällisin terveisin Elina Kopsa
elina.kopsa(a)nuortenystavat.fi

Outi kirjoitti...

Hei! Olen ollut Meän tyärten minihuusholleissa jonkun vuoden ja nyt olemme muuttaneet Oulun seudulle. Vieläkö teidän porukkaan mahtuisi yksi mineilijä?