lauantai 23. toukokuuta 2009

Massailijat vs.antimassailijat

Taas pääsi eukot kotitöitä pakoon! Eväsrepussa kotkottamassa tällä kertaa Outi, Auliina, Epe, Nanna, Jaana, Vuokko ja mie. He jotka osasivat, massailivat ohjelman mukaan kuka mitäkin. Pellillä köllötteli vauvoja, lampunkuupia, piirakoita ja kukkapurkkeja sulassa sovussa.

Me antimassailuryhmän jäsenet kasasimme nukkekodin lelukaupan Lelurepun kesämallille. Kuten huomata saattaa tavaraa on jo, mutta vielä tänne mahtuu nallukoita, nukkeja, pikkuautoja, legoja, tauluja.... kaikenlaista pikku sälää! (jos jollain on parempi kuva, vaihtakaa toki!)


Tässä sitten swappiosallistujat. Valkonen tarjotin ja törppö ynnä kaulimet on multa ja menivät Jaanalle, sininen Tilda-laatikko sisälsi patalapun ja patakintaan ja meni Jaanalta Nannalle ja minä sain Nannalta viiniä, juustoa, veitsen ja tuon puisen pikariaihion. Parin viikon päästä vietämme kevään viimeistä kerhokertaa ja jäämme ilmeisestikin itkusilmin kesätauolle :( Jotta ei mene pelkäksi itkeskelyksi, pidetään samalla kahvilasulkeiset; kyhäämme neljässä tunnissa Lelurepun viereen leipomo-kahvila kakkuineen, pullineen, karkkeineen ja kaikkine muine ihanuuksineen!

Ei kommentteja: