keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Tulukaa kerhoon!!

Tulevana lauantaina hurjan höpsöt höpöttäjät kerääntyy Eväsreppuun veivaamaan massaa. Aikarauta näyttänee silloin klo 13, ainakaan minä en muusta tiedä.

Ohjelmistossa siis massat tahi vaihtoehtoisesti nukkekodin rakentelu. Varustaudu mieltymyksesi mukaan :D

Swappiteema olisi tälläkertaa keittiö.

8 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Minen massaile ainakaan. Mässäillä voisin tietysti...Pitäiskö meidän sitä nukkista saattaa vähän kesäkuntoon? Alkasko joku mulle kaveriksi sisustamaan Lelureppua?

Tuulia kirjoitti...

Perskutarallaa, saanko mää swappailla yksinäni :(

Jaana kirjoitti...

No, et saa! :) Minä ainakin tuun ja olen eilisen illan pistellyt itseäni neulalla sormeen, kun ompelin niin pirskatin pientä swappilahjaa... :)

Taina kirjoitti...

Minä tulisin, mutta olen tällä ollut oksennustaudin kourissa. En uskalla tulla, että en teihin tartuta....Taina

epe kirjoitti...

Olis tarkoitus tulla. Ellei sitte taas tuu jotain kökköä ylläriä, prkl!
Mulla niitä miniruokia on ihan riittävästi. Sitten hoksasin liian myöhään, että olisin voinut massailla sellaisen "tiffany"-varjostimen, mutta enhän mä ehtinyt siihen sitä läpikuultavaa massaa tilata!
Mutta kuten viimeksi kerhossa haaveilinkin, voisin kokeilla sellaisen amppelin tekoa, jos joku (Oudi?) toisi mulle ohjeet ja ja välillä joutais nevomaankin... Voipiko sen vääntää vaikka kirjontalangasta? Karhulangasta? Mistä? Ohutta kalalankaa mullei oo.

Tiiliataalia kirjoitti...

Ota Epe semmosta virkkuuslankaa, siitä tulee siistejä amppeleita. Mulla on semmosta, jonka nimi on viksusti 'virkkauslanka'.
Nannakin aiko tulla, jos sattaa vanahoja ämmiä hammeet korvisa. Luultavasti sattaa! Ja mihinkähän se Auliina on päänsä pistäny, ku ei mittään kuulu?!

Voketsu kirjoitti...

Määki tuun, satakoot ämmiä taivahan täydeltä minunki puolestani, mää oon jo hermoromahduksen partaalla... Swappia en ehi ehkä tekemään, enkä tiia teenkö mittään massailuakaan,mutta olis kiva tehä jottain sinne lastenkodin nukkikseen. Tai edes nähän se livenä :) Tartteeko joku pastakonetta massailuun?

Aukkispaukkis kirjoitti...

No tottakai mää tuun!! älkääs emmit hättäilkö...enkä tiiä mitä teen, soitan varmaan suuta kuin tavallisestikin :D