sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Synttärihumua!

Pikku Rouwien lauantai oli tapahtumarikas. Eväsreppuun kokoontuivat Outi, Nanna, synttärisankari Jaana ja allekirjoittanut sekä piiitkän poissaollut Chrisse.

Jaanan synttäriä juhlitaan nousuviikolla, me juopastiin kaakkukaffit etukäteen ja tässä Jaanan saalis. Monenlaista tärkeää Tildan tupaan ;-D


Kuten synttäreillä ainakin, meidätkin lahjottiin. Saimme tulevan ystävänpäivän kunniaksi sydämelliset heijastimet. Värin valinta tuotti itse kullekin vaikeuksia mutta jokainen taisi saada omansa.

Sitten vielä oli swappi ennen varsinaiseen asiaan pääsyä. Jaanan heijastin meni Chrisselle, Nannan laatikossa olevat raastirauta, pisteli jne. Jaanalle, minä sain Chrissen tekemän sinisen kannun ja säkin, Outi sai mun tekemät keltaiset keittiötekstiilit ja Outin kannu ja harjasetti meni sitten vissiinni Nannalle. Meniköhän tuo nyt aivan oikein???


Varsinaisena asiana oli keittiörempan jatkaminen. Maalari (mie) ja laatoittajamestari (Jaana) kävivät laattioiden kimppuun ja tulos näkyy tässä. Salin lattia sai tumman värin, samoin makuuhuone, josta nyt ei näimmä olekaan kuvaa :(

Lelureppu sai uusia myyntiartikkeleita ja lisäksi maalia lattiaan. Innon väki pisti väliseinän kahvilan kanssa uusiksi ja nyt hienoista pariovista  pääsee Lelurepusta kahvilaan ihan hujauksessa!! Keittiöön asetettiin Liimiksen NinnanNunnan uuni ja hella. Nanna askarteli pöydän penkkeineen. Kyllä kelpaa tässä köökissä touhuta! Jotain astioita vissiin vielä pitää tehdä ettei mene aivan kannutaloksi.

Kahvilan lattia meni uusiksi myös. Vesivahinko seinillä vaatii vähintään uudet tapetit. Myös uusi myyntitiski on tilattu.

Tästä on hyvä jatkaa ensi kerralla!

Ei kommentteja: