tiistai 8. marraskuuta 2011

Kaverisynttärit

Allekirjoittaneen kaverisynttäreitä vietettiin kerhossa viime lauantaina. Kakusta ei ole kuvaa, mutta voin uteliaille kertoa, että se oli yhtä ryppyinen ja rupsahtanut kuin sankarikin. Vaan aivan syöntikelpoista ja ennenkaikkea kevyttä :)

Tässä saamani lahjukset pitkin pöytää hypisteltynä: vaaleanpunainen käsilaukku Jaanalta piti sisällään perinteisen PikkuRouwat-saippuan lisäksi pientä ja ihanaa sälää lastenhuoneeseen. Nannan paketissa ei ollut mitään miniä, vaan ihan 1:1:een kokoisia juttuja, mm. nuo ihanat PikkuRouwat-malliston korvakorut! Koska Outi oli kehitellyt itselleen jotain tärkeämpää menoa kun mun syttärit, oli Outin paketti oli tullut express-kyydillä etukäteen. Sieltä paljastui mitä suloisin krokettipeli.
Chrisse tupsahti kerhoon kiireisenä ihmisenä jälkijunassa, joten tämä ihanuus pääsi yksityiskuvaan!!
Kiitos kaikille ihanille ystävilleni! Seuraavaksi juhlitaankin sitten Nannan synttäreitä.

Mitäs me muuta tehtiin kuin syötiin ja läyryttiin? Nanna puuhasteli kasvihuoneen kimpussa ja Jaana teki ihan oikean kokoista kynttiläkorttia. Minä raamitin vankookkeja talon seinille ja sain päähäni lohkaista kahvilasta osan väliseinällä käsityöpuodiksi.

3 kommenttia:

Kikka N kirjoitti...

Myöhästyneet Synttärionnittelut! Ihania lahjoja! ... On mukava viettää syntymäpäivää ihanien ystävien kanssa!

Ihan pikku vinkiksi, jos sattuisi kiinnostamaan:)
Meitä tulee pari rouvaa "Meän Tyärten Minihuusholleista" (Leena & Kikka) Ouluun Naisten Messuille (Pohjankartano, paikka nro 51) myymään Nukkistuotteitamme 3-4.12.2011. Tervetuloa...

Kikka
http://pienisammakko.blogspot.com

Heidi kirjoitti...

Mitä ihanuuksia! Olen vasta tähän harrastukseen hurahtanut. Oli kiva huomata että meiltä päin on kans harrastelijoita! Missä te pikku rouvat kokoonnutte ja pääseekö mukaan ja miten :) ?

Jaana kirjoitti...

Hei Pauliina,

En ole varma, onko kukaan rouvista ehtinyt vielä sinulle vastaamaan, mutta kokoonnumme siis Heinäsalmen palvelukeskuksessa päiväkoti Eväsrepun tiloissa Hietasaaressa (Mustasaarentie 7). Tämän vuoden kerho-ohjelman näetkin tuosta sivupalkista ja kerhokerrat aloitamme yleensä klo 12. Tervetuloa mukaan joukkoomme! :)