sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kaikenlaista hassua sitä sattuu ja tapahtuu

Vanha jengi pitkästä aikaa koolla: Liimis, Nanna, Teija, Jaana ja minä. Nannan syntäreitä vietettiin ensin ja loppuajaksi oltiin suunniteltu kerhon talon sähköistämistä....tulipa vaan tällä kertaa todistettua, että nukkekotikerhoilu on kuin onkin vaarallista puuhaa.

Tässä Nannan lahjat, Nanna varmaan omaan blogiin laittaa parempaa kuvaa. Jaanalta kortti, jonka sisältä löytyi PikkuRouwat -saippua ja tavaraa sisustuskauppaan. Liimis oli tehnyt pienenpieniä peltitaloja ja kopallisen joulukortteja. Multa kuusenmatto Mäkivuotin kartanoon ja Minna Immosen joulutaulu. Helmet ja englanninlaku -avaimenperä oli myös mun paketissa.

Sitten syötiin kaakkua ja Liimis päätti pistää talon uuteen uskoon! Pikkusen meitä hirvitti kun eteisestä alkoi kuulua kolinaa. Eikä se ollut joulupukki joka siellä kolisteli. Sähköistysmestarimme Liimis oli siirtänyt kiinnikkeistään irrotettua taloa, jossa oli kaikki ovet auki ja talo tuli kuin tulikin mestarin päälle. Onni onnettomuudessa oli se, että Liimis pysy kutakuinkin ehjänä, talo pysyi ehjänä eikä talon tavaroista loppujen lopuksi hajonnut kovinkaan monta.

Pahan näköistä, eikö??
Säikähdyksestä toinnuttuamme syötiin vähän lisää kaakkua ja kun melkein kaikilla oli swapit mukana, niin swapattiin. Swapin aihe oli 'sininen'. Nannan tekemä inana pipo meni piponsa hukanneelle Jaanalle. Jaanan muhkuraisen matrassin sai Nanna. Mulle tuli nuo Liimiksen taituroimat lumihiutaleet ja Liimis sai multa pussillisen sinisiä tavaroita.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin näkemisiin ensi kerralla. Luulen ma että talon sähköistys jatkuu vielä. ....

Ei kommentteja: